Tools for
Finish

BRING CHAOS TO MAKE ORDER

UPCOMING COURSES

ABOUT US

T4F Finland on suomalainen erikoisjoukkosotilaiden perustama yritys, joka tuottaa taktisen toiminnan ja turvallisuussektorin koulutus- ja konsultointipalveluita viranomaisille, yrityksille ja reserviläisille. 

Viranomaisille tarjoamme koulutusta ja konsultaatiota taktisen toiminnan eri osa-alueiden kehittämisessä ja ylläpidossa, maanpuolustuksessa ja sisäisen turvallisuuden piirissä.

Yrityksille tarjoamme tukea tuotekehityksessä ja koulutuksessa sekä konsultoimme toimialaamme liittyvissä asioissa. Toimimme myös elokuva-alalla taktisen toiminnan konsultteina. T4F:n kautta voidaan järjestää elokuvien toiminnallisiin kohtauksiin avustajia, joiden ammattilaistausta vahvistaa tuotannon toiminnallisten osioiden uskottavuutta.

Reserviläisille tarjoamme monipuolisia koulutuspalveluita aina luennoista, ampumakoulutuksiin sekä taktisen toiminnan harjoitusviikkoihin. Asiakkainamme on sekä reserviläisjärjestöjä että yksittäisiä reserviläisiä.

 
/ 03

Pricing

Best Barber Experience
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing deserum elit.
Trim Your Beard
From $ 10
Trim Your Hair
From $ 35
Beard Treatment
From $ 50
Color Your Beard
From $ 55
Wax Your Beard
From $ 10
/ 04

Barbers

Highly Qualified Barbers

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Mustache Expert

Thomas is the founder and owner of the barbershop.

Beard Trimmer

Edward has been in the barber industry for over 10 years.

Hair Specialist

Roy it's very passionate, and he's been with us since 2010.